ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÖLBAŞI ANAOKULU
BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ 50.YIL KAMPÜS İÇİ NO 319 GÖLBAŞI/ANKARA

VİZYON

Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenen çocuklar yetiştirerek, topluma çocuksu ve insani değerleri sunmak, yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temeli yüksek kalite standartlarını yaygınlaştırmaktır.

MİSYON

Sağlıklı iletişim kurabilen, kendini ifade edebilen, bilişsel ve zihinsel gelişimi sağlıklı, sorumluluk alabilen, paylaşabilen, kendine güvenen, üretken, yaratıcı, gelişime açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişimi takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan, sevgi dolu ve mutlu bireyler yetiştirmek gayesi içinde olacağız.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçı Gruplar: 08.00-13.00 Öğlenci Gruplar: 13.00-18.00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine 2km uzaklıkta olup; Ankara Üniversitesi 50.Yıl Yerleşkesi içinde yer almaktadır.

Diğer Hususlar

Okulumuz Beyaz Bayrak,Beslenme Dostu Okul ve Sıfır Atık sertifikalarına sahip olup; Değerler eğitimi,Kitap kurdu gibi etkinliklere yer verilmektedir.